Още в сайта :
Светият лечител
За отслабване
Крем за хемороиди
Чудодеен бял крем
Гадаене по Корана
Разваляне на магии
Муски и Амулети
Баяна водица
Цейлонска канела
Начини на плащане
Контакти
Privacy Policy

Билкови рецепти :

Clubmilitaria

Clubmilitaria


Крем за лечение на хемороиди

Какво представляват хемороидите :

Хемороидите са възпалени вени в ануса и долната част на ректума. Те могат да бъдат резултат от напъване при изхождане или от прекомерно напрежение върху тези вени, примерно по време на тежко физическо усилие, спорт, секс, бременност. Въпреки, че хемороидите са доста разпространени и сред двата пола, повечето от хората се притесняват да обсъждат този проблем. Знае се, че около половината население под 50 годишна възраст са имали симптоми на сърбеж, дискомфорт и кървене, които биха могли да бъдат сигнал за наличието на хемороиди.
Хемороидите основно създават дискомфорт, придружен с болка у страдащите от тях. Сами по себе си не са много опасни, но кървенето е симптом, сходен с кървенето при рак на дебелото черво. Важно е да се потърси консултация със специалист, за да се постави правилната диагноза на време. При по-продължително кървене хемороидите могат да предизвикат и анемия.

Каква може да е причината за хемороидите :
Напрягане в долната част на ректума. Вените около ануса се разширяват под напрежение и могат да се увеличат и да се възпалят. Възпалените вени – хемороидите – могат да се появят в резултат от увеличено напрежение в долната част на ректума. Такова напрежение може да се създаде при :
• Силно напъване при изхождане
• Седене в продължение на дълго време върху тоалетната чиния
• Нездравословно хранене, водещо до запек
• Хронична диария или запек
• Наднормено тегло
• Бременност
• Полов контакт в ануса
• Възможно е тенденцията за развиване на хемороиди да бъде наследена.
• Хемороидите са по-често срещани при възрастните хора, защото тъканите, които поддържат вените в ректума и ануса отслабват с възрастта.

Хемороиди и бременност :
При бременните, поради налягането, което оказва плодът върху корема, както и в резултат от хормонални промени, хемороидите се увеличават. При повечето жени хемороидите в резултат от бременността са временен проблем, и след раждането бързо преминава.

Лечение на хемороиди с крема на дядо Исмаил :
За щастие хемороидите могат да бъдат успешно лекувани с крема на дядо Исмаил. Той има благоприятен ефект върху нормалното функционално състояние на вените на дебелото черво и по-специално при вътрешни и външни хемороиди. Съдейства за премахване на възпалението и кървенето на хемороидите. Допринася за облекчаване на болките и спазмите, съдейства за нормалната дефекация и свиването на съответните вени. Крема лекува всички възпаления на вътрешните и външните хемороиди, кървене, фистули и абсцеси на дебелото черво. Съставките на крема въздействат благоприятно върху вътрешните и външните хемороидални пръстени и съдействат за подобряване кръвоснабдяването на дебелото черво. Крема няма нежелателни и странични ефекти и поносимостта към него е доказано положителна. Предозиране не може да се получи, към него не се създава зависимост и досега не се наблюдават токсични и алергични реакции.

Цена:
35 лв. за кутия, с включена безплатна доставка с "Български пощи"


Как да поръчаме, начини на плащане, начини за доставка, срокове, контакти - ВИЖТЕ ТУК...