Още в сайта :
Светият лечител
За отслабване
Крем за хемороиди
Чудодеен бял крем
Гадаене по Корана
Разваляне на магии
Муски и Амулети
Баяна водица
Цейлонска канела
Начини на плащане
Контакти
Privacy Policy

Билкови рецепти :

Clubmilitaria


Гадаене по Корана, разваляне на магии, муски, талисмани, защита от въздействия

Дядо Исмаил Каратекир Ходжа с отворено сърце и радост в душата ще използва своите необикновени способности знания и опит, за да ви помогне трайно и завинаги да разрешите проблемите си в следните проблемни житейски области :

Гадаене по свещената мюсюлманска книга Йълдъз Китаб :
Книгата е част от Корана, а гадаенето включва и ритуали за отстраняване на вашите грижи и проблеми в здравето, любовта, работата и бизнеса, включително и откриване на кармични проблеми в областта на здравето, любовта, късмета и препоръки за премахването на лоша карма.
Необходимо е да опишете своя проблем и да предоставите трите си имена (също така галено име или прякор, ако имате такива), рождените си данни (ден, месец, година, час и място на раждане), снимка (Може и по Интернет). Добре е да дадете и данните на родителите си – поне имената им, но ако не желаете или нямате възможност, може и без тях. Ако са замесени и други лица – необходими са и техни данни, с които разполагате, поне имената. Колкото по-конкретни въпроси задавате на Дядо Исмаил Ходжа, толкова по-конкретни, точни и ясни ще бъдат и неговите отговори и насоки.
В цената влиза стойността на доставката на писмото-отговор с "Български пощи".
Отговорите на Дядо Исмаил можете да получите по интернет в преведени на български писма. Ако предпочитате да получите отговора на Исмаил Каратекир Ходжа по пощата, трябва просто да ни уведомите. Дядо Исмаил поема цената на доставката на писмото с "Български пощи".

Цена : 65 лв.Премахване на магии, други негативни въздействия, и защита в бъдеще :

Необходимо е да изпратите ваша снимка (Може и по Интернет), името и рождените си данни. Добре е да опишете ситуацията или оплакванията, поради които подозирате, че сте обект на негативно въздействие. Това ще улесни ходжата и ще ускори изчистването на съответния проблем. След това той ще прецени дали имате нужда от муска или талисман. Помага при откриване на кармични проблеми в областта на здравето, любовта, късмета и препоръки за отработването на лоша карма. Отговорите на Дядо Исмаил можете да получите по интернет в преведени на български писма. Ако предпочитате да получите отговора на Исмаил Каратекир Ходжа по пощата, трябва просто да ни уведомите.
В цената влиза стойността на доставката на писмото с "Български пощи".

Цена : 85 лв.Как да поръчаме, начини на плащане, начини за доставка, срокове, контакти - ВИЖТЕ ТУК...