Още в сайта :
Светият лечител
За отслабване
Крем за хемороиди
Чудодеен бял крем
Гадаене по Корана
Разваляне на магии
Муски и Амулети
Баяна водица
Цейлонска канела
Начини на плащане
Контакти
Privacy Policy

Билкови рецепти :

Clubmilitaria


Как да поръчаме и цени

Дядо Исмаил Каратекир Ходжа с отворено сърце и радост в душата ще използва своите необикновени способности знания и опит, за да ви помогне трайно и завинаги да разрешите проблемите си в следните проблемни житейски области :

Муски и талисмани

Муски и талисмани за дълголетие и здраве, за житейски и служебен просперитет, за връщане на късмета, за щастлива любов и брак, за проблеми свързани с бременност (или липсата на такава), за разрешаване на други тежки и тъжни житейски проблеми, включително при наличие на кармични проблеми в областта на здравето, любовта, късмета и др. Муските премахват черни уроки, лош поглед, помагат много, особено ако сте жертва на черна магия или нарочно негативно въздействие. Дядо Исмаил изработва муските персонално, в зависимост от човека и проблемите му, затова не се учудвайте ако намерите в тях странни предметчета. Едни муски се носят продължително време, други се носят определено време, след което се изхвърлят по определен начин. За всяка муска ще получите персонално указание.
В цената влиза стойността на доставката на муската с "Български пощи" на територията на България.

Цена : 100 лв.

Баяна водица
Дядо Исмаил никога не е казвал какво точно е "баяната водица", знае се само че помага. Пие се за здраве и изцеление от болести, за любов, за плодовитост, за успех в работата и бизнеса, за различни страхове, всякакви магии и негативни влияния, помага при най-различни болести, и при припадъци, епилепсия, уплах, страх, стрес, страхова невроза, заекване, пристрастеност, зависимост от алкохол, хазарт, наркотици и проблеми със забременяването. Водицата е персонална, в зависимост от човека и проблемите му, пие се по определен начин, в зависимост от човека.
В цената влиза стойността на доставката на водицата с "Български пощи" на територията на България.

Цена : 60 лв./500 мл.Как да поръчаме, начини на плащане, начини за доставка, срокове, контакти - ВИЖТЕ ТУК...