Още в сайта :
Светият лечител
За отслабване
Крем за хемороиди
Чудодеен бял крем
Гадаене по Корана
Разваляне на магии
Муски и Амулети
Баяна водица
Начини на плащане
Контакти
Privacy Policy

Билкови рецепти :

Clubmilitaria


Самодивска отвара

Уважаеми посетители, "Самодивската отвара" е оригинален планински билков продукт, прави се по запазена древна семейна рецепта на Ходжа Исмаил Каратекир. За съжаление, в последните години отварата на дядо Исмаил стана известна под различни други имена, като например, вероятно най-рекламирана е под имената "Билката на доктор Лозанов", или "Отварата на Борис Лозанов". Какъв точно лечител е въпросния Лозанов, нашия екип не се наема да отсъжда, но в Интернет форумите сме чели какви ли не неща - че произвежда съмнителната отвара в ужасни условия, в мръсния си апартамент, в безумни хигиенни условия, че уринира в нея и т.н.
Също така, вървят мнения из форумите, че въпросния човек купува пластмасовите шишета, в които налива странната течност, наречена "билка", от ромите, които пък ги събират от....кофите за боклук, а той пълни "отварата" от ръждиви тенджери директно в бутилките, без дори да ги мие ! Разбира се, това са чужди мнения и ние не се наемаме да ги коментираме.

Миналата година споменатия "лечител, доктор Лозанов" взе, че скоропостижно се спомина, но очевидно далаверата и печалбарството от "отварата" са твърде добри, защото внучката и съпруга и, са продължили незаконното и отровителското му дело. Накратко - пръкнали са се нови "доктори", "лечители" и самозванци, които ще продължат да ви тровят с конска пикоч и английска сол.

Напълно в добрия тон, дядо Исмаил и екипа му, нямат нищо лично против, и не искат да обиждат или да влизат в конфронтация с никого, но ето какво казват потърпевшите за "билката" на уважаемия "доктор Лозанов" :

1. Мнение на victoria's secret от tialoto.bg - ТУК
2. Мнение на scorpia от clubs.dir.bg - ТУК
3. Мнение на мамите от bg-mamma.com - ТУК
4. Мнение на дамите от zachatie.org - ТУК

Поради горните причини, дядо Исмаил лично гарантира, че не уринира в отварата, че отварата не съдържа кравешки или говежди изпражнения, и че може да представи фактури за покупка на чисто нови пластмасови шишета от производителя. Заедно с билката ще получите и брошура за начина на употреба, болестите които лекува, дозировката, трайността и др. За съжаление, точния състав на отварата не може да бъде разкрит, може да кажем само, че съдържа сена (майчин лист), ленено семе, чист пчелен мед, и....тайните съставки.

За какви болежки помага "Самодивската отвара" :
При синузит, ставни заболявания, шипове, колит, хемороиди, запек, жлъчни и бъбречни заболявания, тромбофлебит. Регулира обмяната на веществата и теглото на тялото. При възпалителен процес и болки - преминават от билката, но има реакция на болните места. Подобрява сърдечната дейност, усилва обменните процеси, дейността на клетките и жлезите. Регулира и укрепва жизнените процеси, като усилва дейността на клетките чрез благоприятно влияние върху нервната система. Ограничава появата на туморни заболявания, изчиства организма и тялото от масни натрупвания, шлаки, токсини и др.
Подходяща е за употреба от всички възрастови групи, нуждаещи се от лечение и регулиране на теглото. Особено подходящ за живеещите в обгазени и замърсени райони хора, водещи застоял начин на живот, а също и всички други. Билковата отвара обхваща широк спектър на лечение и възстановяване. Този продукт е върнал здравето и радостта на хиляди хора, осигурявайки им високи здравословни нива за спокоен и дълъг живот. Отварата има изразено въздействие върху кожата на лицето и тялото, като и придава свеж и приятен вид. Дава повече енергия, по-голямо самочувствие за добро здраве, по-висока работоспособност и привлекателен външен вид, изразяващи се най-вече в постигане на добра телесна фигура.

За отслабване : По обясними причини, отварата се купува най-вече от хора, които имат нужда от бързо и сравнително лесно отслабване, без да се подлагат на строги диети и високи кардио натоварвания. Разбира се, приемането на отварата има най-ползотворен ефект за намаляване на телесното тегло, когато се съчетае с промяна на начина на мислене, на хранене и на движение. Видимия ефект от отварата настъпва обикновено след 2 до 4 седмици след началото на употребата и.

Как да я пием : 2-3 пъти по 2-4 чаени лъжици преди ядене, или по време на ядене. При по-силни реакции - 2 пъти по една супена лъжица преди ядене, най-добре вечер. Пие се два дни, като един ден се почива. Ако приемате по 1 супена лъжица два пъти дневно, може да я пиете 5 дни, на шестия да почивате, като едновременно с това не преяждате.
"Самодивска отвара" се предлага в бутилки от 2 литра, в пълна комбинация, гарантираща 100% успешно лечение и в готов вид за консумация с доста горчив вкус. Съхранява се в хладилник. Трайност: 120 дни от датата на производство. Продължителност на лечение - неограничена.
ВНИМАНИЕ : Продукта е с ГАРАНТИРАНА чистота, много по-различен от това, за което сте чували, виждали и чели !

Цена:
27 лв. за 2л. бутилка при доставка с "Български пощи"


Как да поръчаме, начини на плащане, начини за доставка, срокове, контакти - ВИЖТЕ ТУК...